Negatik

Negative mentions of people in Malaysian news.
Login Register
Visualization

Shamsul Amar

Wanita meninggal dunia di depan klinik di Klang positif Covid-19 - Shamsul Amar sebelum itu berkata, pihaknya menerima laporan berhubung kejadian tersebut susulan tular klip video dan beberapa foto insiden berkenaan di media sosial pada pagi Rabu.
Wanita positif Covid-19 rebah, meninggal dunia depan klinik di Klang | BebasNews - Menurut Shamsul Amar polis menerima laporan tentang kejadian tersebut di mana mangsa dikatakan telah pergi untuk mendapatkan rawatan di sebuah poliklinik di Taman Sentosa, dan setiba di lokasi beliau tiba-tiba rebah dan terus tidak sedarkan diri.
Wanita Mati Depan Klinik Didapati Positif Covid-19 - MYKMU.NET - Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Shamsul Amar Ramli berkata, pihaknya menerima laporan mengenai kejadian itu selepas tular menerusi klip video dan beberapa foto di media sosial pagi tadi.
Wanita positif Covid-19 mati depan klinik - Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Shamsul Amar Ramli berkata, pihaknya menerima laporan mengenai kejadian selepas insiden itu tular menerusi klip video dan beberapa foto di media sosial.
Wanita meninggal dunia di depan klinik di Klang positif Covid-19 - Shamsul Amar berkata, ambulans yang tiba di lokasi kejadian mengesahkan wanita berkenaan sudah meninggal dunia dan mayatnya dihantar ke Hospital Shah Alam untuk tindakan lanjut.
Wanita positif Covid-19 mati depan klinik - Tambah Shamsul Amar, pihak ambulans telah dipanggil sebelum wanita berkenaan disahkan telah meninggal dunia.
Wanita Mati Depan Klinik Didapati Positif Covid-19 - MYKMU.NET - Ujar Shamsul Amar, mayat wanita itu kemudian dihantar ke Hospital Shah Alam untuk tindakan lanjut.
Wanita positif Covid-19 rebah, meninggal dunia depan klinik di Klang | BebasNews - Dalam satu kenyataan Ketua Polis Klang Selatan ACP Shamsul Amar Ramli berkata kejadian berlaku pada kira-kira pukul 9.45 malam di Taman Sentosa, Klang.
Wanita mati depan klinik positif Covid-19 - Utusan Digital - Tambah Shamsul Amar, kes diklasifikasikan sebagai kematian mengejut Covid-19.
Wanita mati depan klinik positif Covid-19 - Utusan Digital - Ketua Polis Daerah Klang Selatan, Asisten Komisioner Shamsul Amar Ramli berkata, pihaknya menerima laporan mengenai kejadian itu selepas tular menerusi klip video dan beberapa foto di media sosial pagi tadi.