Negatik

Negative mentions of people in Malaysian news.
Login Register
Visualization

Syed Saddiq

Syed Saddiq rasa seperti mahu menangis - MYKMU.NET - Syed Saddiq semalam didakwa di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur atas tuduhan menyalahgunakan dana Bersatu bernilai RM1.12 juta.
Senator: Padanlah Pemuda PN tak ada simpati pada Syed Saddiq - "Dia juga mendakwa kenyataan Syed Saddiq sebagai tuduhan yang liar, tidak matang dan tidak berasas serta mempunyai agenda tersendiri.
Getaran | Politik | Syed Saddiq, Hentikan Sandiwara Politik - ARMADA Johor - Muhammad Shamsuddin berkata, tuduhan dan kesalahan dilemparkan Syed Saddiq kepada kerajaan PN juga seolah-olah tidak seiring dengan ‘perjuangannya’ yang didakwa bersih dan menolak korupsi, sedangkan beliau sendiri terpalit dengan beberapa dakwaan.
Kalau minta RM100, dia bagi tak? - MYKMU.NET - Syed Saddiq dibicarakan atas tuduhan pecah amanah melibatkan wang berjumlah RM1 juta daripada dana milik Parti Pribumi Bersatu di Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur.
Kumpul RM700 ribu dalam masa tak sampai 24 jam, bukti Syed Saddiq dapat sokongan - Syed Saddiq mengaku tidak bersalah dan menganggap pertuduhan tersebut bermotifkan politik.
Senator: Padanlah Pemuda PN tak ada simpati pada Syed Saddiq - Syed Saddiq mengaku tidak bersalah dan menganggap pertuduhan tersebut bermotifkan politik.
Dedahkan dana politik - MYKMU.NET - Biarlah Syed Saddiq buktikan beliau tidak bersalah di mahkamah.
“Artis pun ada hak kritik ahli politik” - Rody tak menyesal tegur Syed Saddiq kutip duit bayar ikat jamin - Hiburan | mStar - Syed Saddiq dibicarakan atas tuduhan pecah amanah melibatkan wang berjumlah RM1 juta daripada dana milik Parti Pribumi Bersatu.
Sudah tiba masanya Akta Pendanaan Politik disegerakan - Utusan Digital - Saya nak tanya kembali kepada PH, kalau dah tahu kesalahan itu berlaku sebelum PRU-14, kenapa semasa PH memerintah Syed Saddiq tidak didakwa?
Pemimpin muda PH lebih demokratik, dinamik bukan macam Khairil Nizam - Tindakan Ketua Pemuda PN Senator Khairil Nizam katanya yang membuat kenyataan murahan menyerang Syed Saddiq, adalah sangat tidak wajar.